Дома > Вести > Вести од индустријата

Машина за сечење картон специјално развиена за пакување на листови за мебел.

2023-12-01

Машина за сечење картон специјално развиена за пакување на листови за мебел


Машината вклучува напредна технологија, вклучувајќи програмирање со компјутерска нумеричка контрола (CNC) и е конструирана да произведува конзистентни и прецизни сечења. Користи висококвалитетни ножеви за сечење и најнов софтвер за оптимизирање на процесот на сечење, обезбедувајќи високо прецизни и ефикасни резултати.


Машината за сечење картон нуди неспоредлива ефикасност во процесот на пакување на листови за мебел. Со своите можности за автоматизација и прецизност, може да обработи големи количини картонски влошки со минимален отпад. Машината е исто така многу приспособлива, дозволувајќи им на операторите да дизајнираат влошки со различни димензии и форми, што ја прави идеална за потребите на индустријата за пакување листови за мебел.


Машината за сечење картон Excitech е лесна за употреба, а корисничкиот интерфејс ја прави достапна за оператори од кое било ниво на вештина. Напредната технологија на машината обезбедува непречено работење и произведува висококвалитетни влошки кои обезбедуваат супериорна заштита на листовите за мебел.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept